Over ons

DE P VAN passie

over paas food industries

ambitieus en innovatief

Paas Food Industries is een ambitieus en innovatief bedrijf gevestigd te Maasmechelen. Als een familiebedrijf van de 2e generatie, zetten wij al onze troeven in op het produceren van alle mogelijke gevogeltebereidingen en dit binnen een ultramoderne productie eenheid.

De passie voor voeding zit in ons DNA. Deze gedeelde passie is ook net wat ons als team zo hecht maakt. PFI bedient zowel de retailmarkt als de foodservicemarkt van een brede waaier aan gevogelteproducten en - bereidingen. Dit gaat van verse onbehandelde kipproducten tot gepaneerde, gemarineerde, voorgegaarde en convenience gevogelte producten. Door onze positionering in het hogere, kwaliteitsvolle segment gevogeltebereidingen, mogen wij ons met trots hofleverancier noemen bij alle grote supermarktketens, zowel in eigen land als in onze buurlanden.

PFI is steeds trouw gebleven aan de ambachtelijke kwaliteit, maar wil ook zijn rol waarmaken van ‘Partner in de vernieuwing’. Samen streven we elke dag opnieuw naar hoogwaardige producten, om de klant een zo perfect mogelijke service te bieden.